Izvor: MozzartSport.com, 21.Jul.2020, 14:14

Dve ključne nedelje za Uroša Račića

Porto ga hoće, Slepi miševi ne znaju šta će

Seržo Konseiao je zapeo i poručio upravi Porta da mu dovede Uroša Račića kao zamenu za Danila. Problem je samo što Valensija nema predstavu šta da radi. Načelno je sve igrače stavila na prodaju, pa i bivšeg vezistu Crvene zvezde, ali nije to baš tako lako. Treba videti kako ga najbolje iskoristiti. Pa na Mestalji dumaju šta činiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Navodno, u Valensiji će prelomiti u naredne dve ključne nedelje, kako smo to često slušali na konferencijama kriznog štaba za odbranu od virusa Kovid-19. Kako piše lokalni Super Deportivo sam igrač bi najradije da se porve za mesto u timu Slepih miševa, ali da li će uopšte dobiti šansu zavisiće i od novog trenera koji se tek čeka.

Ako on ne bude zainteresovan za Račića, jedna od opcija je da ga Valensija trampi za Dioga Leitea, Portovog štopera koga merka već neko vreme. Druga je da ga proda, samo treba prvo da odredi cenu. Klubu je novac potreban hitno, ali uz finansijske gubitke posle krize zbog virusa Kovid-19 ne može ni da zahteva previše.

Sad je doduše dobar trenutak da ga proda, bar ako u vidu imamo da Račiću ugovor traje do 2022. Već sledećeg leta Valensija će biti pod pritiskom da može da ga izgubi bez dinara obeštećenja. Ali sledećeg leta možda se tržište bude normalizovalo.

Nije lako odlučiti. Mada će Valensija svakako dobro zaraditi imajući u vidu da je Zvezdi platila svega 2.000.000 za Račića.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.