Dugo ga nismo videli na terenu, hoće li nastupiti za Zvezdu protiv Trepče?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo ga nismo videli na terenu, hoće li nastupiti za Zvezdu protiv Trepče?

Predstojeći meč mogla bi da bude prilika za njega da se ponovo nametne.

U uvodnom delu ove sezone, Milan Jevtović je redovno dobijao priliku u ekipi Crvene zvezde, sve do utakmice protiv Spartaka ŽK u Subotici, posle čega ga je povreda odvojila od terena.

U međuvremenu, došlo je i par novih igrača na krilnim pozicijama (Garsija i Van la Para), pa je Jevtović ponovo pao u drugi plan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Od 17. avgusta i pomenute utakmice nije ga bilo na terenu, ali je za očekivati da će zaigrati u sredu u Kosovskoj Mitrovici protiv Trepče, u meču 1/16 finala Kupa Srbije.





''Izuzetno mi je drago što ćemo imati priliku da igramo na Kosovu. Velika je radost za navijače Crvene zvezde koji tamo žive što će imati priliku da uživo gledaju utakmicu. Očekujem veliki broj naših navijača.







Prethodne dve nedelje imali smo veliki broj utakmica. Odigrali smo četiri meča u veoma kratkom periodu, od toga tri u nacionalnom prvenstvu i protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, ali smo profesionalci i u ovaj meč ulazimo maksimalno fokusirani i pripremljeni'', izjavio je Jevtović za klupski sajt.

Naravno, očekuje pobedu i Zvezdin plasman u osminu finala, kako bi ekipa mirno otišla na prvenstvenu pauzu.





''Siguran sam da naš stručni štab, kako i zvezdaše, raduje što imamo veliki broj igrača koji je u svakom trenutku speman da na terenu da sv od sebe za klub.







Iako imamo veliki broj igrača koji su sada otišli na okupljanje svojih reprezentacija, znam da će u Kosovskoj Mitrovici izaći na teren ekipa koja je potpuno spremna da donese radost našim navijačima. Na treneru je da odluči ko će igrati, a na nama je da profesionalno pristupamo i dajemo sve od sebe'', zaključio je Jevtović.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta će biti sa Zvezdinim devetim strancem?

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019

Očekivalo se da će ove jeseni doći do punog izražaja...Posle 161. večitog derbija dosta se pričalo i pisalo o strancima u našem fudbalu i Zvezdinoj inicijativi da se poveća maksimalni broj igrača iz inostranstva u ekipi na terenu sa sadašnja četiri na osam igrača...Aktuelni šampion ove jeseni...

Nastavak na Sportske.net...

ZVEZDA GOSTUJE TREPČI Jevtović: Drago mi je što igramo na Kosovu i Metohiji zbog navijača

Izvor: Kurir, 08.Okt.2019

Fudbaler Crvene zvezde Milan Jevtović kaže da se raduje gostovanju na Kosmetu ekipi Trepče, najviše zbog navijača iz tog dela Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.