Dudić sutra izvodi Zvezdu na sud

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dudić sutra izvodi Zvezdu na sud

Crvena zvezda izlazi na sud zbog tužbe Ivana Dudića.

Nekadašnji bek crveno-belih optužio je klub iz Ljutice Bogdana da ga je oštetio za pola miliona maraka, prilikom njegovog prelaska u Benfiku leta 2000. godine.

Pogitnuta optužnica protiv Cece i Lidije

Žandarm Trajković: Tužiću Zvezdu i Mišića

Džajić: Neka, uzmite mi sve

Džajić: Znam ko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mi radi o glavi

Sutra bi trebalo da se održi pripremno ročiste po Dudićevoj tužbi, posle čega će sud odlučiti o održavanju glavnog pretresa. Prema tvrdni igrača on je trebalo da dobije dva miliona nemačkih maraka za prelazak iz Zvezde u Benfiku ali je dobio 500.000 manje od dogovoerne sume.

Fudbaler je od suda zatražio i da mu odobri status oštećenog u procesu protiv trojice čelnika Zvezde, Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića, Miloša Marinkovića i fudbalskog menadžera Ranka Stojića, koji je u ime beogradskog kluba zaključio ugovor o njegovom transferu sa Portugalcima.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.