Dragiša Binić ne staje, podnosi nove prijave!

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2018, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragiša Binić ne staje, podnosi nove prijave!

Ko će sad morati da strepi?

Nepunih nedelju dana pošto su Crvenoj zvezdi i Partizanu oduzeta po dva boda zbog prepucavanja njihovih čelnika i međusobnih optužbi, stižu nove informacije o kaznama koje ovoga puta prete Vojvodini i niškom Radničkom!

''Novosti'' večeras otkrivaju da će član Izvršnog odbora FSS zadužen za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << regularnost takmičenja Dragiša Binić podneti prijave protiv pomenutih klubova, a on je u svojoj izjavi ovom listu potvrdio da je već prikupio dovoljno materijala za takav potez.

Potom je objasnio i kako su se Vojvodina i Radnički ogrešili o disciplinu.



''Disciplinskoj komisiji biće prijavljen Radnički zbog kršenja Pravilnika, jer su komentarisali navode nekih klubova da su umešani u sumnjive radnje u domaćem fudbalu.

Što se Vojvodine tiče, bilo je prekomernih komentara posle meča sa Crvenom zvezdom. O tome da li su se Novosađani opravdano žalili na glavnog sudiju mora da odlučuje Sudijska komisija'',
izjavio je Binić.

List, inače, dodaje da će Partizanu i Crvenoj zvezdi biti zvanično dostavljene odluke o oduzimanju bodova, posle čega će ''večiti'' moći da se žale na tu odluku.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Biće tenzije: Binić posle večitih kažnjava još dva kluba!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Mar.2018, 10:54

Posle Crvene zvezde i Partizana, sprema se postupak protiv još dva kluba Superlige zbog kršenja pravilnika Član Izvršnog odbora zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić najavio je za Novosti da će podneti dve nove prijave, protiv Radničkog iz Niša i Vojvodine. „Prikupio sam dovoljno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.