Dobrić: Ovo je način kako treba da igramo

Izvor: B92, 23.Mar.2023, 23:21

Dobrić: Ovo je način kako treba da igramo

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić istakao je da je igra protiv Baskonije recept za sve naredne utakmice.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju u dvorani "Aleksandar Nikolić" 74:63 u 30. kolu Evrolige

"Odlučila energija, ali i dobra odbrana. Početak je bio loš, ali smo imali propusta. Digli smo energiji i koncentraciju, igrali dobro odbranu i zasluženo smo slavili. Bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo fokusirani svih 40 minuta, u drugom poluvemenu smo priveli utakmicu u našu korist", rekao je Dobrić.

Dobrić je rekao da je tim bilding kod Nedovića na imanju doprineo da se tim još više zbliži, iako je atmosfera i hemija u svlačionici dobra.

"Svaka pobeda uliva samopouzdanje. Sada imamo ABA ligu, pa duplo kolo Evrolige. Ovo je način kako treba da igramo. Nismo blistali u napadu, ali smo iz odbrane došli do poena", rekao je Dobrić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.