Dobra partija Gudurića, Obradović bolji od Ivanovića

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobra partija Gudurića, Obradović bolji od Ivanovića

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su Bešiktaš sa 78:73 u prvom kolu turskog šampionata.

Izabranici Željka Obradovića odigrali su solidan meč i vidi se da ekipa još nije na 100 odsto mogućnosti, što je i realno jer je početak sezone.

Reprezentativac Srbije Marko Gudurić odigrao je veoma dobar meč i proveo je najviše minuta (33) na terenu od svih košarkaša koje je koristio "Žoc".

Nekadašnji igrač Crvene zvezde igrao je veoma pametno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije mnogo forsirao u napadu i ostvario je učinak od 10 poena, pet asistencija,

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Kostas Slukas sa 16 poena, Meli i Guler postigli su 14, dok su Veseli, Mahmutolu i Duveriolu ubacili šest.

U timu koji sa klupe vodi Duško Ivanović Kajl Gibson ubacio je 14, Sipahi 13, dok su po 11 imali Buva i Aleksander.

Za tim Fenerbahčea nije igrao Nikola Kalinić, kao ni Žo Lovernj, Tajler Enis i Bobi Dikson.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.