Đoković i Putin biraju Džajića

Izvor: Kurir, 12.Dec.2012, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Putin biraju Džajića

Jedinom kandidatu za predsednika Crvene zvezde neophodan jedan glas da bi bio postavljen na novu funkciju

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda novog predsednika dobiće posle vanrednih izbora koji su zakazani za 17. i 18. decembar. Jedini kandidat za prvog čoveka crveno-belih je Dragan Džajić, a pravo glasa ima 7.515 članova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Džajiću je, prema važećem pravilniku o izborima, neophodan samo jedan jedini glas da bude izabran.

Jedino biračko mesto biće postavljeno na stadionu u Ljutice Bogdana, a oni koji ne budu mogli da dođu mogi da glasaju i elektronskim putem.

Među onima koji imaju pravo glasa su i najbolji teniser sveta Novak Đoković, predsednik Rusije Vladimir Putin, poznate ličnosti poput vladike Grigorija, Velimira Bate Živojinovića i mnogobrojnih bivših asova Zvezde, njih ukupno 140.

Jasno je dakle da će Dragan Džajić od 19. decembra postati i zvanično prvi čovek Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Džajića biraju Putin i Đoković

Izvor: Glas javnosti, 12.Dec.2012

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda novog predsednika dobiće posle vanrednih izbora koji su zakazani za 17. i 18. decembar. Jedini kandidat za prvog čoveka crveno-belih je Dragan Džajić, a pravo glasa ima 7.515 članova...Džajiću je, prema važećem pravilniku o izborima, neophodan samo...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.