Džajić dobio protivkandidata

Izvor: B92, 10.Dec.2012, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić dobio protivkandidata

Izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za sledeću nedelju, a Dragan Džajić dobio je protivkandidata.

Kako je B92 nagovestio pre tri nedelje kandidaturu za mesto predsednika FKCZ podneo je Branko Tekić.

Tekić je u ponedeljak predao svoju kandidaturu fudbalskom klubu Crvena zvezda, a još uvek nije poznato da li je ona prihvaćena i da li će se njegovo ime naći na listićima 17. i 18. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << decembra.

Tekić je za čitaoce B92 u novembru predstavio osnove svog programa i izjavio da je prvobitno kandidaturu poslao klubu iz Ljutice Bogdana još u septembru, kada je postalo jasno da Vladan Lukić neće još dugo voditi klub, ali dok još uvek nije bilo poznato da će ozbiljnu ulogu u sanaciji preuzeti država.

Dragana Džajića je za predsednika predložila Radna grupa prošlog petka, a do sada je Tekić jedini protivkandidat.

Na prošlim izborima, maja ove godine, Vladan Lukić bio je jedini kandiodat za predsednika.

Po najavama iz kluba, nedelju dana posle izbora biće sazvana Skupština, na kojoj će biti postavljena kompletna uprava kluba.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tekić hteo Džajiću "na crtu"

Izvor: Mondo, 11.Dec.2012, 10:40

Anonimni Branko Tekić podneo kandidaturu za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali nije ispunio osnovne uslove...Branko Tekić želeo je da se uključi u trku za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda, ali se njegovo ime ipak neće naći na listiću na izborima koji će se obaviti 17. i...

Nastavak na Mondo...

Džajić dobio protivkandidata

Izvor: OkRadio.rs, 11.Dec.2012

Izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za sledeću nedelju, a Dragan Džajić dobio je protivkandidata. Kako je B92 nagovestio pre tri nedelje kandidaturu za mesto predsednika FKCZ podneo je Branko Tekić. Tekić je u ponedeljak predao svoju kandidaturu fudbalskom klubu Crvena zvezda, a još uvek...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.