Đenka kao kvoterbek, Gudura postigao tačdaun! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đenka kao kvoterbek, Gudura postigao tačdaun! (video)

Košarkaši Crvene zvezde mts su bili ubedljivi protiv gostiju iz Barselone, MVP je nesumnjivo bio Marko Gudurić, a odličan je bio i Dženkins.

Malo ko je očekivao da će Zvezda voditi čitav meč protiv Barselone i da ća na kraju upisati ubedljiv trijumf.

Ipak, to se dogodilo, a jedan od najzaslužnijih, ako ne i najzaslužniji je Marko Gudurić. Bek Crvene zvezde je briljirao u napadu, gosti nisu imali rešenje za njega te je meč završio sa 21 poenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i indeksom uspešnosti 30!

Odličan je bi i Čars Dženkins, koji je meč završio sa osam poena ali i sedam asistencija i pet ukradenih lopti.

Upravo je jednu od tih sedam asistencija popularni "Đenka" upisao na sjajan način, kada je preko celog terena proigrao Gudurića, koji je laganim polaganjem završio akciju.

.@thejenkinsguy22 catches @MarkoGuduric = 2 points.#7DAYSMagicMoment #CZVFCB pic.twitter.com/vmiySdGPzR

— EuroLeague (@EuroLeague) 26. октобар 2016.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.