Disciplinski postupak protiv Džombe

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2010, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Disciplinski postupak protiv Džombe

Zajednica fudbalskih klubova Super lige povešće disciplinski postupak protiv finansijera Hajduka iz Kule Nikole Džombe, zbog toga što je u drugom poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde obavljao funkciju trenera, iako nema profesionalnu licencu za bavljenjem tim poslom.
U prvom poluvremena ekipu Hajduka je sa klupe predvodio šef stručnog štaba Dragoljub Bekvalac, ali je njemu u poluvremenu pozlilo, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ga je na klupi zamenio Džomba.

Prema rečima generalnog sekretara Zajednice klubova Super lige Miodraga Jankovića, od Džombe će biti zatraženo da dostavi izjavu i objasni zbog čega je vodio ekipu, iako na to nije imao pravo.
Džombi je, inače, 23. oktobra istekla šestomesečna kazna izrečena zbog vređanja rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije.
Disciplinski postupak biće pokrenut i protiv Hajduka, zbog toga što je odredio neuobičajeno visoke cene ulaznica za utakmicu protiv Crvene zvezde. Hajduk je najvijačima crveno- belih prodavao ulaznice po ceni od 1.000 dinara, iako je prema propisima mogao da odredi samo dvostruko veću cenu od uobičajene, što bi iznosilo oko 600 dinara.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi postupak protiv Džombe!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Nov.2010

Zajednica fudbalskih klubova Super lige povešće disciplinski postupak protiv finansijera Hajduka iz Kule Nikole Džombe, zbog toga što je u drugom poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde obavljao funkciju trenera, iako nema profesionalnu licencu za bavljenjem tim poslom, navodi "Tanjug"...U prvom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Džomba pred novom kaznom jer je glumio trenera

Izvor: Blic, 02.Nov.2010, 02:00

Nikola Džomba, finansijer Hajduka, nema zvaničnu funkciju u superligašu iz Kule, nema ni potrebnu trenersku licencu, ali to nije bio nikakav problem da vodi ekipu u utakmici sa Crvenom zvezdom čitavo drugo poluvreme. ..Milovan Đorić, predsednik Stručnog veća Škole trenera, smatra da je položaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.