Dinamo hoće Srbina po svaku cenu - Evo šta koči transfer!

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinamo hoće Srbina po svaku cenu - Evo šta koči transfer!

Patron zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić rešen je da "zatvori" transfer srpskog internacionalca Nemanje Maksimovića, ali u čitavoj priči postoji jedan ozbiljan problem.

Vezni fudbaler Astane i srpski reprezentativac Nemanja Maksimović nalazi se na meti zagrebačkog Dinama koji je odlučan u nameri da bivšeg omladinca Crvene zvezde privoli u svoje redove.

Gazda zagrebačkih "Modrih" Zdravko Mamić koji zvanično nema funkciju u klubu, ali je i dalje "alfa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i omega" u Dinamu, spreman je da otkupi Maksimovićev ugovor od Astane ali postoji nešto što u datom trenutku "koči" transfer.

"Nemanja i Dinamo su u postupku. Sviđa nam se, a gazda Zdravko mamić ne pita šta košta. Pričali smo i sa Makismovićem, on želi da dođe, ali njegovi roditelji koče stvar. Oni su poreklom iz Krajine, ili Republike Srpske" kazao je za "Kurir" blizak saradnik Zdravka Mamića.

Uprkos ovom problemu koji bi mogao da se ispostavi kao nepremostiva prepreka za realizaciju transfera sa "Maksimira" poručuju da ne odustaju od srpskog reprezentativca.

"Ne, mi ne odustajemo. Garantujem da bi Maksimović za samo godinu dana provedenih u Dinamu vredeo 17 miliona evra. On bi u Dinamu imao veliku platu, negde između 700 i 800 hiljda evra godišnje. Na njemu je da odluči" istakao je Mamićev saradnik.

Nemanja Maksimović je prve fudbalske korake napravio u fudbalskom klubu Gučevo iz Banje Koviljače, a kasnije je stasavao u Crvenoj zvezdi koja ga se olako odrekla pa nikada nije dobio priliku da zaigra za prvi tim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.