Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dimitrijević tri godine u Zvezdi!

Konačno je Zvezda dovela prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Vezista Miloš Dimitrijević predstavljen je na Marakani i izjavio je da će učiniti sve da bude naslednik Roberta Prosinečkog u crveno-belom dresu.

Doskorašnji igrač Rada, inače, sin legendarnog fudbalera Partizana Zorana Čave Dimitrijevića potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sedam, koji je pre više od dve decenije bio u vlasništvu Roberta Prosinečkog.
– Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom u Crvenu zvezdu. Nadam se da će ljudi iz kluba, ali i trener Prosinečki koji je nekada igrao na mojoj poziciji biti zadovoljni - rekao je Dimitrijević.
„Mali Čava” istakao je da poštuje sve što je njegov otac uradio u dresu Partizana, ali da sam odlučuje o svojoj karijeri.
– Nisam dete Partizana, odrastao sam u Francuskoj i fudbal sam počeo da igram u Nantu - rekao je Dimitrijević.
Miloš Dimitrijević ima 27 godina, rođen je u Beogradu, ali se kao dete preselio u Francusku. Profesionalnu karijeru počeo je u Nantu 2004. godine, posle tri godine preselio se u Grenobl, a od prošlog leta bio je član Rada. Minulih šest meseci proveo je na pozajmici u italijanskom Kjevu.
Za našu mladu reprezentaciju debitovao je protiv Tunisa 2006. godine, a jesenas ga je povreda sprečila da debituje za A reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Bugarske.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Robert Prosinečki,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.