Dilema na Marakani, potrebna pomoć navijača (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dilema na "Marakani", potrebna pomoć navijača (foto)

Pariz, Liverpul i Napulj. U kom od pomenuta tri grada su Zvezdini fudbaleri bili najlepše obučeni?

Sve tri garniture koje je tehnički partner FK Crvena zvezda "Macron" pripremio za tekuću sezonu korišćene su u grupnoj fazi Lige šampiona.

Na gostovanju u Parizu crveno-beli su nosili crveno-beli dres, zatim su u Liverpulu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nastupili u garnituri za mečeve na gostujućem terenu, da bi u jučerašnjem duelu sa Napolijem zaigrali u kompletno crvenoj garnituri.

Ne može se reći da je neka od garnitura bila posebno talična, Zvezda je poražena na sva tri gostovanja, ali su crveno-beli putem Tvitera zatražili od navijača njihovo mišljenje.

Koja od tri garniture im se najviše dopada?

Poslednja tri evropska duela igrali smo u različitoj opremi. Koja od tri garniture vam se najviše dopada?

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/34MhdPePVg

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 29. новембар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.