Dijaš sudi duel PSŽ-a i Zvezde, Mažić PSV - Inter

Izvor: RTS, 01.Okt.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijaš sudi duel PSŽ-a i Zvezde, Mažić PSV - Inter

Portugalac Artur Soareš Dijas biće glavni sudija na utakmici Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde. Milorad Mažić vodiće utakmicu između PSV-a i Intera u Ajndhovenu, objavila je Evropska fudbalska unija.
Ovaj 39-godišnji arbitar prvi put u karijeri vodiće utakmicu Parižana, dok je Zvezdi sudio u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv ukrajinskog Černomoreca u kvalifikacijama za Ligu Evrope 2013. godine, kada je meč završen 0:0.

Utakmica 2. kola C grupe Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 18.55 na "Parku prinčeva".
Najbolji srpski sudija Milorad Mažić vodiće utakmicu 2. kola Lige šampiona između PSV-a i Intera u Ajndhovenu.
Mažiću će pomagati Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti arbitar je Nemanja Petrović, a sudije iza gola biće Nenad Đokić i Danilo Grujić, tandem koji je priznao "sporni" pogodak Ričmonda Boaćija u 158. derbiju.
Utakmica između PSV-a i Intera igra se u sredu od 21 sat.
 
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Portugalac sudi Zvezdi, Đokić posle slučaja "Boaći" uz Mažića na PSV – Inter

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Portugalski arbitar Artur Dijaš sudiće utakmicu između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde, u drugom kolu Lige šampiona...Pomoćnici će mu biti Rui Tavareš i Paulo Soareš, a dodatne sudije Tijago Martins i Žoao Pinjeiro. Četvrti arbitar biće Bruno Rodrigeš...Zvezda će u sredu od 18.55 gostovati...

Nastavak na B92...

UEFA odredila sudije za LŠ: Portugalac na centru u Parizu, Mažić u Ajndhovenu

Izvor: BKTV News, 01.Okt.2018

Evropska kuća fudbala objavila spisak sudija za predstojeće utakmice Lige šampiona..Artur Soareš Dijas deliće pravdu na utakmici između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde. Navijačima crveno-belih nije ostao u lepom sećanju zbog rezultata jedine utakmice koju je sudio šampionu Srbije. Dijas je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.