Delije probudile mirni Bern, karte i do 300 franaka

Izvor: RTS, 21.Avg.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije "probudile" mirni Bern, karte i do 300 franaka

Tihi i mirni grad Bern "probudila" je pesma navijača Crvene zvezde koji su "okupirali" sam centar pred meč protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.
Pristalice crveno-belih polako prostižu iz svih delova Švajcarske, Austrije, Srbije i širom Evrope do trga Bundesplac, gde je glavno okupljanje.

Na svakom koraku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vide se Zvezdina obeležja i čuje podrška timu Vladana Milojevića uoči prve od dve najvažnije utakmice u godini.
Grupa navijača iz Berna je nabavila karte preko prijatelja sa švajcarskim pasošima, pošto domaćin želi da umanji broj gostiju.
"Imamo karte, veliki smo srećnici", u glas govore njih trojica, podsećajući da sada karta košta 300 franaka na crnom tržištu.
Za sektor na stadionu sa navijačima Crvene zvezde previđeno je 3.000 mesta, ali je već sada jasno da će taj broj biti znatno viši.
Skup za sada obezbeđuje tek nekoliko policajaca sa dva vozila.
Utakmica između fudbalera Jang Bojsa i Crvene zvezde počinje večeras od 21 sat na stadionu "Švajcarska".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hiljade navijača uz Zvezdu, policija sprečila incident

Izvor: RTS, 21.Avg.2019

Više hiljada navijača Crvene zvezde, u korteu, nešto pre 19 časova krenulo je iz centra Berna ka stadionu "Švajcarska" na utakmicu protiv Jang Bojsa. Tokom prolaska kolone dogodio se kraći incident, kada se grupa navijača brutalno obračunala sa nekolicinom ljudi koji su bili sa spoljne...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.