Delije pozivaju na Žalgiris: Ne budimo navijači uspeha

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 13:05

"Delije" pozivaju na Žalgiris: Ne budimo navijači uspeha

Navijači Crvene zvezde pozivaju sve pristalice crveno-belih boja da dođu u Beogradsku arenu u petak da podrže klub u Evroligi.

Zvezda u petak u 20 časova dočekuje Žalgiris u utakmici koju mora da pobedi ako želi da ostane u trci za plej-in.

Zvezda je na tri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do plej-ina, što znači da nema velike šanse za top 10, međutim, do kraja je ostalo devet kola i uz neku seriju pobeda može da se uključi u borbu.

Zbog toga "delije" pozivaju da se ispune tribine Beogradske arene.

"Delije i zvezdaši, pred nama je nova utakmica u Evroligi, gostuje nam Žalgiris. Do sada smo bili na visini zadatka, od početka sezone imali smo od dobrih do odličnih izdanja i sada moramo da nastavimo istim tempom. Iako su nam male šanse za prolaz ipak još nije gotovo. Bez obzira na sve sada treba pokazati da smo pravi. Ne budimo navijači uspeha i navijači iz fazona, pokažimo upornost, doslednost i vernost. Podržimo našu ekipu do kraja Evrolige bez obzira na ishod. Svi u Arenu na Žalgiris da se zagrejemo za subotu i Marakanu!", piše u pismu zvezdašima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.