“Delije” okupirale trg u Kopenhagenu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Delije” okupirale trg u Kopenhagenu (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde poslušali su Zvezdana Terzića i krenuli put Kopenhagena da bodre voljeni tim na putu ka plej-ofu za Ligu šampiona. Crveno-beli su u prvom susretu trećeg kola igrali nerešeno protiv Kopenhagena, pa ih u utorak od 20:00 časova očekuje težak zadatak – da odole naletima Danaca i postignu “gol više”.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 3,95 na pobedu Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protiv Kopenhagena.
Na tom putu izabranici Vladana Milojevića imaće veliku podršku. “Delije” su organizovano i u samostalnoj režiji već u ponedeljak stigle u Kopenhagen. U ponedeljak uveče, navijači tima iz Ljutice Bogdana zauzeli su trg Gameltorv. Kako to obično biva, čule su se navijačke pesme, palile baklje… Bila je to uvertira za meč sa Kopenhagenom, u kome će, istina, morati bez pirotehnike, uz grla i dlanove.
“Delije” će u utorak u 16 časova da krenu sa trga Gameltorv na stadion “Parken”. Iz kluba su u ponedeljak popodne poručivali da još ima ulaznica za sektor u kome će biti smešteni gostujući navijači, kao i da će prodaja istih da se vrši u periodu između 13 i 17 časova u hotelu Imperijal, po ceni od 20 evra.
#Delije sinoć u Kopenhagenu pic.twitter.com/hXoZuPDERl
— Dejan Prlina (@DejanPrlina) August 13, 2019


The post “Delije” okupirale trg u Kopenhagenu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.