Delije na italijanskom imale poruku za Karadžića (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 15.Nov.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije na italijanskom imale poruku za Karadžića (FOTO) (VIDEO)

Najvatrenije pristalice Crvene zvezde nisu propustile priliku da se i na meču sa Udinezeom dotaknu Tomislava Karadžića

Kao u poznatoj navijačkoj pesmi sa Severa, gde se pominje ”Ni dan, ni godina”, tako ni navijači Crvene zvezde ne propuštaju nijednu utakmicu, a da ne pomenu omraženog im predsednika FSS Tomislava Karadžića.

Tako je bilo i na prijateljskom meču sa Udinezeom, gde se od crveno-belog dresa oprostio Dejan Stanković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kada su Delije imale poruku za Karadžića na italijanskom jeziku.

Foto: Telegraf

”Karadžić, saluti dalla famiglia, Bogdanov” ili u prevodu ”Karadžiću, pozdrav od familije Ivana Bodanova”, gde se na Severu pojavila koreografija sa likom u fantomki koja jasno aludira na navijača kog srpska policija traži.

Takođe, nakon toga pojavio se i transparent na kom je pisalo ”Tole, ladrone, vattene” što na srpskom jeziku znači ”Tole lopove, odlazi”. Naravno, ni pesme sa stalnog repertoara Delija protim Karadžića nisu izostale.

Podsetimo, tokom dana se pojavila informacija da će Karadžić otići sa čela Ssaveza, a na njegovo mesto bi trebalo da dođe Nebojša Leković.

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Stanković se preko Severa oprostio od Delija! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Nov.2014, 12:55

Legenda Zvezde odigrala je poslednje minute u crveno-belom dresu na prijateljskom meču sa Udinezeom..I Marakana i Delije su pozdravili Dejana Stankvoća! Legenda Crvene zvezde, srpskog fudbala i Intera je imao treći oproštaj od sporta i dresa, crveno-belog, koji ga je proslavio i to na mestu gde je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.