Delije možete da odahnete, i ON je spreman za Liverpul! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Delije'' možete da odahnete, i ON je spreman za Liverpul! (foto)

Nedoumice su, po svoj prilici, otklonjene.

Crvena zvezda je juče nastavila da ruši prepreke u Superligi, savladan je i Proleter u Novom Sadu sa 2:0, pa posle ove prve trećine šampionata, crveno-beli jedino ne mogu da se pohvale pobedom nad Partizanom, kada su izvukli 1:1 u Humskoj, sve ostale protivnike u ligi su savladali.

Ali, odmah po završetku jučerašnje utakmice, sve misli u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampiona Srbije okrenute su ka onome što ih očekuje u utorak, a to je spektakl protiv Liverpula na ''Marakani''.

S tim u vezi, navijače Crvene zvezde juče je zabrinuo izostanak golmana Milana Borjana iz protokola, posle čega se pojavila informacija da on ima problem sa zadnjom ložom i da je njegov nastup protiv ''Redsa'' u utorak pod upitnikom.

Ali, ''Mondo'' je jutros preneo najnoviju informaciju iz Zvezde, po kojoj će Borjan biti na raspolaganju treneru Milojeviću. Pomenuti izvor navodi da je Borjan samo osetio zatezanje u predelu zadnje lože, pa su u Zvezdinom stručnom štabu odlučili da ne rizikuju. On će u ovih par dana do utakmice biti podvrgnut i određenim terapijama i ako sve bude kako se očekuje, Borjan će zauzeti svoje mesto među stativama, a prethodne utakmice su pokazale koliko ovaj momak znači Crvenoj zvezdi u elitnom evropskom takmičenju.

A kada zatreba, na domaćoj sceni ga i Zoran Popović odlično zamenjuje, što je Zvezda juče i posebno istakla na svom Tviter nalogu.

Prema tome, kako sada stvari stoje, jedino će Ričmond Boaći morati da propusti duel sa Liverpulom, a navijači Zvezde za Borjana ne treba da brinu.

-

Zoran Popović je na četiri od pet utakmica u Zvezdinom dresu ostao nesavladan.

✔ 20.7. Dinamo (Super liga) 3:0

❌ 4.8. Voždovac (Super liga) 2:1

✔ 12.8. Spartak (Super liga) 3:0

✔ 17.10. Dinamo (Kup Srbije) 2:0

✔ 3.11. Proleter (Super liga) 2:0

🔴⚪#fkcz pic.twitter.com/PTeIVlxbOb

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 3, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije samo Liverpul, na ''Marakanu'' stiže i vrhunski sudija! Našim ''zlatnim Orlićima'' je bio taličan!

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018

Arbitar sa ogromnim iskustvom vodiće u utorak utakmicu između Zvezde i Liverpula u četvrtom kolu Lige šampiona...UEFA je odlučila, glavni sudija utakmice između Crvene zvezde i Liverpula biće poznati španski arbitar Antonio Migel Mateu Lahoz...Radi se o 41-godišnjem sudiji koji ne samo što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.