Deki Stanković video mnogo tešku utakmicu i mnogo tešku pobedu

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2020, 19:59

Deki Stanković video ''mnogo tešku utakmicu i mnogo tešku pobedu''

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegovi fudbaleri večeras protiv Zlatibora nisu bili koncentrisani i da su pravili mnogo grešaka.

Zvezda je sa 1:0 pobedila Zlatibor u gostima, u 17. kolu Super lige Srbije.

"Teška utakmica... Mnogo je teško koncentrisati se posle Evrope. Nedostajalo je mnogo, mnogo koncentracije. Kada se na to doda umor i rotacija, ne izgleda kako smo priželjkivali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />






Mnogo neiznuđenih grešaka, nepotrebnih izgubljenih lopti kojima daješ protivniku šansu da te iznenadi", rekao je Stanković za Arenu posle utakmice.

"Rezultat je bio otvoren. Mnogo teška utakmica i mnogo teška pobeda. Čestitam Zlatiboru, izašli su tvrdo, nije bilo lako pobediti", kazao je Stanković.

Trener Zlatibora Zoran Njeguš čestitao je Zvezdi.

"Neiskustvo mojih igrača. Nisu igrali Super ligu, velike, teške utakmice. Nismo imali dobru završnicu. Traljavo smo primili gol, nismo dobro odradili defanzivni prekid. Kvalitet je presudio. Zvezda je igrala koliko je dovoljno za pobedu. Nisu ovo naše utakmice, treba da se usredsredimo na Radnički posebno Mačvu", rekao je Njeguš.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanković: Teška pobeda, ali imali smo kontrolu

Izvor: RTS, 06.Dec.2020

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković je konstatovao da je njegov tim izvojevao tešku pobedu u tvrdoj utakmici sa Zlatiborom, a u tome su uspeli jer su rano postigi pogodak. Utakmica je svakako bila neizvesna do samog kraja a glavni teret je ponela odbrana tima. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.