Dejan Radonjić o povredama: Pojedinci su igrali preko granice bola

Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Radonjić o povredama: Pojedinci su igrali preko granice bola

„Dangubić će putovati u Niš, ali možda bude posmatrač“, dodao je trener crveno-belih

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ga raduje što njegova ekipa beleži dobre rezultate i pored povreda igrača i gustog rasporeda.

„Pred meč sa Cibonom se više razmišljalo kako da počnemo sa treninzima u kompletnom sastavu. Voleo bih da imam sve igrače na treningu, a da ne kažem da svi mogu da treniraju maksimalnim intenzitetom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << makar bar kratak deo treninga. Bio bih jako zadovoljan da imam sve igrače prisutne na treningu i da mogu da kažem – došlo je do pada forme. To nažalost nije slučaj. I pored brojnih povreda uspevali smo da nađemo način da izgledamo i dalje dobro, a trenutna situacija je morala jednom da se dogodi“, rekao je trener Zvezde,

Radonjić je naveo da Nemanja Dangubić sigurno neće putovati u Skoplje.

„Doći će u Niš, ali videćemo da li u ulozi posmatrača. Pojedinci su išli i preko granice bola u ovom meču i ja na tome čestitam svojim igračima... Stefan Jović je igrao onoliko koliko je bilo planirano. Očekujem da u sledećem meču to bude malo više i tako iz dana u dan“.

Govoreći u meču protiv Cibone, Radonjić je naveo da je njegova ekipa stekla veliku prednost i da je izgledalo da to donosi potpunu kontrolu do kraja.

„Međutim, odreagovala je Cibona, a mi smo igrali sa manjkom koncentracije, što je ovog puta možda i očekivano. Ipak, nisu uspeli da nam ugroze pobedu. Sve ovo ne znači da ćemo igrati sa manje intenziteta prekosutra“, dodao je Radonjić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.