Dejan Nedić objasnio, sudija sa bradom pogrešio na Marakani, Zvezda povela iz duplog ofsajda!? (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 22:17

Dejan Nedić objasnio, sudija sa bradom pogrešio na ''Marakani'', Zvezda povela iz ''duplog ofsajda''!? (video)

Gosti su se opravdano žalili, ali drugi Zvezdin gol je ''čist kao suza'', kako je rekao Nedić.

Crvena zvezda je povela sa 2:0 u prvom poluvremenu meča sa gibraltarskom Evropom, ali prvi gol srpskog šampiona je bio sporan.

Strelac je bio Ben posle kornera, čak trojica igrača Zvezde bila su usamljena u petercu gostiju, ali bugarski arbitri su gol priznali.

Ipak, analiza Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nedića, stručnog konsultanta na RTS-u pokazala je da su Bugari ipak pogrešili. Akcenat je stavio na ''sudiju sa bradom'', koji je večeras u ulozi pomoćnika.

''Vrlo retko je za naše prilike, nikada nije bilo sudija sa bradom. Da je bio VAR sve bi se ispravilo, ali njegova mala dekoncentracija, evo prvi ofsajd, pa drugi ofsajd, problem je što je imao lošu poziciju.







Pogledajte poziciju, jedan je u ofsajdu i ovaj što prima daje ovom drugom u ofsajdu. Ali, sjajno je reagovao kod drugog gola. Sudijska se ne poriče, ali eto kakav je značaj VAR-a. Učinili su nas kao pomoćnike, linija, linija i samo linija...'', objasnio je Nedić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.