Degenek oštar prema sudiji, impresionirao ga je čovek iz senke

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek oštar prema sudiji, impresionirao ga je "čovek iz senke"

Štoper Crvene zvezde bio je prilično grub prema sudili Kolumu nakon meča sa PSŽ-om. Otkrio je i ko ga je od igrača francuskog tima impresionirao.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Pari Sen Žermena sa 1:4, u poslednjem kolu Grupe C Lige šampiona.

"Kod prvog gola je bio faul, to i slep čovek vidi. Očigledno sudije štite veće ekipe jer to im je u interesu", rekao je posle utakmice Miloš Degenek za televiziju Arena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sport.

"Nažalost, primili smo taj drugi gol iz tranzicije. Kad smo dali za gol za 2:1 dobili smo novu snagu. Mislim da je trebalo da iskoristimo to. Nažalost, Jovančićev udarac glavom nije išao u gol. Nakon toga su dali treći gol i to je presudilo. Četvrti gol nije trebalo da nam se desi.Mislim da smo zaslužili mnogo više od ovih 4:1", dodao je Zvezdin štoper.

Zvezda je takmičenje u Ligi šampiona završila na poslednjem mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

"Što se tiče ove polusezone u Ligi šampiona, mislim da smo odigrali sjajno i da smo mnoge iznenadili. Mislim da smo nadmašili očekivanja navijača i ljudi iz sveta fudbala uopšte. Uzeti četiri boda u ovoj grupi nije mala stvar", kazao je Degenek.

Zanimljiv je bio odgovor na pitanje ko ga je od igrača Pari Sen Žermena impresionirao.

"Najviše me je impresionirao Di Marija. O njemu se ne priča mnogo, a momak ne gubi lopte. Njegova kretanja su jako dobra. Mbape je pravolinijski igrač, a Nejmar je Nejmar, šta da kažem. On je igrač kome se lopta lepi za noge, teško je igrati protiv njega jer čim mu priđeš odmah sviraju faul", zaključio je Degenek.

Crvena zvezda će poslednju utakmicu u 2018. godini odigrati za vikend protiv Čukaričkog na Banovom brdu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek o sudijama: Žalosno je da štite bogate, ne možeš da im priđeš, odmah sviraju faul...

Izvor: MozzartSport.com, 12.Dec.2018

Da je bolji Pari Sen Žermen znalo se i posle žreba, potvrđeno je u Parizu, a razlika u klasi videla se i u beograskom duelu. Na kraju, možda i previše ubedljivih 1:4, s obzirom na nalet Crvene zvezde početkom drugog poluvremena. Štoper Miloš Degenek uverava da rezultat ne ilustruje da je domaćin...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.