PRVI PUT NA MARAKANI: Delije će OVO prvi put videti na svom omiljenom stadionu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT NA MARAKANI: Delije će OVO prvi put videti na svom omiljenom stadionu (FOTO)

Zvezda od 21 čas igra protiv Pari Sen Žermena.

Fudbaleri Crvene zvezde za manje od dva sata dočekaće na stadionu ''Raujko Mitić'' Pari Sen Žermen u šestom kolu C grupe Lige šampiona. Crveno-beli se bore za čast i eventualni plasman u Ligu Evrope, dok Parižani pobedom odlaze u narednu fazu.

SVE JE SPREMNO ZA EVROPSKI SPEKTAKL: Delije ni ovog puta NEĆE razočarati, sprema se PAKLENA atmosfera! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

LIGA ŠAMPIONA ZA OMLADINCE: Zvezda NADIGRALA Svece! PSŽ je POBEDOM potvrdio prolaz! (VIDEO+FOTO)

Stadion ''Rajko Mitić'', još od ulaska Zvezde u Ligu šampiona, se konstantno sređuje i renovira, a još jedna novina je uvedena baš pred utakmicu sa Parižanima. Reč je o takozvanim ''češljevima'', odnosno kapijama koje su bezbednije za ulazak, ali i sporije zbog čega su iz redova crveno-belih i apelovali da navijači na vreme dođu na stadion kako bi mogli da uđu pre početka utakmice. Ove kapije su ugrađene na zapadnoj tribini i prvi put su na stadionu ''Rajko Mitić''.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARAKANA ĆE KLJUČATI OD DELIJA: A znate li koliko će Francuza BODRITI Parižane?! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018

Sveci vode na poluvremenu...Parižani vode na poluvremenu protiv Crvene zvezde, ali pesma Delija sa tribina ne prestaje...TEŽAK PEH: Tek što se oporavio, bivši igrač Zvezde doživeo novu NEPRIJATNOST! (FOTO)..SVE JE SPREMNO ZA EVROPSKI SPEKTAKL: Delije ni ovog puta NEĆE razočarati, sprema se PAKLENA...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Spektakl u Beogradu: Ovako je "Marakana" dočekala PSŽ!

Izvor: Mondo, 11.Dec.2018

Crveno-beli stadion bio je puna i imao je glasan doček za skupoceni Pari Sen Žermen.

Nastavak na Mondo...

Kako je uspešna sezona u Evropi uticala na Zvezdin koeficijent? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2018, 12:22

Letošnje kvalifikacije za Ligu šampiona FK Crvena zvezda počeo je od prvog kola sa koeficijentom 10.750...Zbog dosta slabog koeficijenta crveno-beli su već na žrebu za drugo kolo kvalifikacija bili među nepovlašćenim klubovima ali je Suduva iznenadila APOEL pa je Zvezda za rivala dobila šampiona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.