Degenek o Bajernu: Biće drugačije nego u Nemačkoj

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Degenek o Bajernu: Biće drugačije nego u Nemačkoj

Štoper Crvene zvezde Miloš Degenek očekuje drugačiji meč protiv Bajerna nego što je bio prvi susret u Minhenu.

Crveno-beli dočekuju bavarskog velikana u utorak od 21 čas na "Rajku Mitiću", u meču petog kola Grupe B Lige šampiona.

"Voleli bismo da imamo pun stadion. Bajern je uz Liverpul i Mančester siti najbolja ekipa u Evropi. Biće drugačija utakmica od one u Nemačkoj. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Mi smo mnogo bolja ekipa sada nego što smo bili u Minhenu", rekao je Degenek.

U prethodnom duelu dva tima, Bajern je slavio sa ubedljivih 3:0.

Pročitajte još Milojević: U LŠ igrate koliko vam protivnik dozvoli

"U prvoj utakmici smo dobro stajali i defanzivno i u kontrama. Mislim da smo dobro čuvali Levandovskog, Komana, Perišića. Ne mislim samo na nas pozadi, mislim i na vezni red i špica. Ne treba neka posebna priprema, samo motivacija i da u svojoj glavi shvatiš protiv koga igraš. Voleli bismo da obradujemo naše navijače obezbeđivanjem evropskog proleća".

Australijanac srpskog porekla ističe važnost postizanja prvog gola na meču LŠ.

"Ni Totenhem ne bi dobro prošao da smo mi dali prvi gol na tom meču, baš kao što smo uradili protiv Liverpula. U fudbalu može da se preokrene sve i igra se uvek do poslednjeg minuta. Videli ste šta se desilo u finalu Kopa Libertadores".

Zvezda i Bajern se sastaju u utorak od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILOŠ DEGENEK PRED BAJERN: Nema predaje, čak i ako povedu! Voleli bismo pun stadion (FOTO)

Izvor: Kurir, 25.Nov.2019

Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek uveren je da će ekipa u Beogradu pokazati mnogo bolju igru nego u porazu u Minhenu (3:0) i poručuje da nema razloga za strah, pa čak i u slučaju eventualnog vođstva gostiju.

Nastavak na Kurir...

Degenek: Nemamo strah pred Bajern

Izvor: Beta Video, 25.Nov.2019

BEOGRAD - Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da njegova ekipa nema strah pred duel sa Bajern Minhenom i da će pokušati već u duelu sa nemačkim klubom da obezbedi proleće u Evropi. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

"Nadam se da ćemo da 'ugasimo' stadion Zvezde"

Izvor: B92, 25.Nov.2019

Fudbaler Bajerna Leon Gorecka je rekao da sa nestrpljenjem očekuje utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu...Dve ekipe će se sastati u pretposlednjem kolu grupne faze takmičenja u Ligi šampiona, u meču koji počinje u utorak od 21.00 na stadionu “Rajko Mitić“...“Svima je jasno da smo se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.