Nadam se da ćemo da ugasimo stadion Zvezde

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nadam se da ćemo da 'ugasimo' stadion Zvezde"

Fudbaler Bajerna Leon Gorecka je rekao da sa nestrpljenjem očekuje utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Dve ekipe će se sastati u pretposlednjem kolu grupne faze takmičenja u Ligi šampiona, u meču koji počinje u utorak od 21.00 na stadionu “Rajko Mitić“.

“Svima je jasno da smo se kvalifikovali, ali imamo cilj da pobedimo i nastavimo niz. Primetili smo veliku razliku u odnosu na bivšeg i sadašnjeg trenera. Novi trener nam je objasnio šta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << želi od nas i to smo sproveli na terenu. Fokusirali smo se najviše na odbranu pošto smo primali mnogo golova“, rekao je Gorecka.

Kako je istakao, ekipa ne razmišlja o statistici, kao i da ozbiljno shvata utakmicu protiv Zvezde.

“Želimo da kao prvi na tabeli odemo u nokaut fazu. Osećamo euforiju kada pobedimo, naročito se osećamo dobro zbog načina na koji igramo. Želimo da nastavimo tako“, dodao je Gorecka.

On je rekao i da se raduje utakmici na stadionu “Rajko Mitić“.

“Ja sam ljubitelj ovakvih stadiona, ali se nadam da ćemo uspeti da “ugasimo“ vrelu atmosferu na ovom stadionu. Poznat nam je Marko Marin. I to jako dobro. Uradili smo analize i znamo da je Zvezda motivisana i da želi da osvoji bodove kako bi se kvalifikovala dalje“, rekao je Gorecka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.