Izvor: Piplmetar.rs, 04.Dec.2022, 12:31

Degenek: „Ponosni smo, a Argentina će pobediti Holandiju“

Fudbaleri Australije hrabro su pali pred Argentinom u osmini finala Mundijala u Kataru, izgubili su sa 2:1, ali se kući vraćaju uzdignute glave nakon veoma dobro odigranog turnira i drugog plasmana u nokaur fazu u istoriji.
Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek bio je starter u timu Australije i kao i protiv Danske pružio odličnu partiju na poziciji desnog beka, koja nije njegova prirodna.
„Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo igrali dobro, da smo forsirali Argentinu da se brani sa petoricom od 60. minuta i mnogo sreće su imali što su dali drugi gol. Imali smo šansu i trebalo je da je izjednačimo. Čestitam svima, saigračima i ekipi i celoj državi, iznenadili smo mnoge i ekipa treba da izađe dignute glave srećna i ponosna na sve što smo uradili“, rekao je Degenek.
„Možda nemamo igrače, individualce kao Argentina, ali imamo jedno srce, dišemo kao jedan, zato sam i srećan i kada se toliko boriš i Bog te pogleda, nas je Bog nagradio pa smo prošli grupu. Argentina je drugi favorit za osvajanje, mislim da idu daleko i da će pobediti Holandiju“, smatra Degenek
Duel sa Mesijem?
„Pa kako će biti? Glupo je reći, ali on je čovek. Čast je igrati, ne igraš svake nedelje protiv takvih igrača, on je najbolji od svih koji su ikada šutnuli loptu“, završio je Degenek.
Naredni meč osmine finala Mundijala u Kataru igra se danas od 16 sati između Francuske i Poljske. AdmiralBet daje kvotu 1.37 na trijumf Francuza.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Degenek o duelu s Mesijem i ispadanju Srbije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 04.Dec.2022

Fudbaler Australije je ponosan na svoju reprezentaciju zbog rezultata Fudbaleri Australije za koje nastupa i Miloš Degenek su poraženi od Argentine u osmini finala Svetskog prvenstva u Kataru sa 2:1, čime su i “kupili” kartu za povratak kući. Upravo je Miloš Degenek bio i jedan od najboljih...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.