Debitant u polufinalu Kupa Koraća u Nišu [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 14.Feb.2024, 21:35

Debitant u polufinalu Kupa Koraća u Nišu [foto]

U prvom četvrtfinalnom meču na završnici Kupa Radivoja Koraća debitant na ovom takmičenju Čačak 94 pobedio je gradskog rivala Borac rezultatom 73:64 i tako obezbedio plasman u polufinale. Hala "Čair" bila je skoro prazna na ovom meču, a veća poseta se očekuje u drugom četvrtfinalnom duelu kada se sastaju Crvena zvezda i FMP.

Prazna hala; foto: Jelena Mišić Vodila se teška i nezvesna borba, sa dosta preokreta, a u finišu je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Čačak 94 preuzeo kontrolu nad rezultatom i zasluženo slavio na svojoj prvoj završnici nacionalnog Kupa.

Ekipu Čačka 94 sa 20 poena predvodio je Petar Grojić, a pratio ga je Stefan Lakić sa 10. Najefikasniji u ekipi Borca bio je Ronaldo Segu sa 21 poenom, dok je Uroš Čarapić dao 17 poena.

U drugom četvrtfinalnom meču sastaju se Crvena zvezda i FMP.

U četvrtak, 15. februara od 17 sati igraju Mega i Vojvodina, a u 20 sati počinje duel Partizana i Hercegovca.

Kompleti karata za ovo takmičenje, čija je cena bila od 5.000 dinara pa naviše, prodati su brzo nakon početka prodaje.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.