Davidovac potpisao ugovor sa CSKA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2022, 18:40

Davidovac potpisao ugovor sa CSKA

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac potpisao je jednogodišnji ugovor sa CSKA uz mogućnost produženja na još jednu sezonu, saopštio je moskovski klub.

Finansijski detalji ugovora nisu saopšteni, ali ruski mediji navode da bi srpski reprezentativac mogao da u novom klubu ima godišnju zaradu od 800.000 evra.

Interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za košarkaša Crvene zvezde pokazao je i minhenski Bajern, ali se Davidovac odlučio za CSKA, koji naredne sezone neće igrati u Evroligi.

Davidovac (27) je u prethodnih pet sezona odigrao 109 utakmica u Evroligi, a prosečno je postizao 6,2 poena i imao je 2,8 skokova i 1,1 asistenciju po meču.

On je član Crvene zvezde od 2015. godine, a dve sezone je proveo na pozajmici u FMP-u. Sa "crveno-belima" osvojio je 10 trofeja. Pre Crvene zvezde igrao je za Vršac i Proleter.

"Veoma sam uzbuđen što ću se pridružiti legendarnom klubu. Nikada nisam igrao van Srbije i srećan sam što će moj prvi korak u inostranstvu biti u timu sa takvom reputacijom kao što je CSKA. Velika mi je čast da nastavim srpsku istoriju u CSKA, posle imena kao što su Ivković, Krstić, Teodosić. Želim da naredne sezone vratim trofej VTB lige u CSKA", rekao je Davidovac za zvanični sajt ruskog kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Evropska košarkaška pijaca: Holins zvanično potpisao ugovor sa Makabijem; Džekiri prešao u Fenerbahče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2022, 10:14

Dosadašnji košarkaš Crvene zvezde Ostin Holins zvanično je danas potpisao ugovor sa Makabijem, saopštio je klub iz Tel Aviva...U saopštenju izraelskog kluba se navodi da je američki košarkaš prošle sezone u ekipi Crvene zvezde prosečno postizao 8,1 poen po utakmici. On je sa "crveno-belima"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.