Davidovac: Ključ za Albu? Jako i agresivni od početka

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 13:14

Davidovac: Ključ za Albu? Jako i agresivni od početka

Košarkaši Crvene zvezde od 19 časova u Beogradskoj areni dočekuju Albu u 14. kolu Evrolige.

Uoči ovog okršaja, košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac rekao je da svi u timu crveno-belih znaju šta moraju da urade.

"Ovo je bitna utakmica za nas, treba nam ta pobeda, dosta mečeva smo izgubili u nekim neizvesnim završnicama. Loše smo počeli poslednjih nekoliko utakmica, stalno igramo iz nekog minusa i onda stižemo celu utakmicu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gubimo dosta energije i na kraju igramo neizvesne završnice, koje smo u suštini izgubili. Biće ključ da krenemo jako i agresivno, da nametnemo svoj ritam i potrudimo se da pobedimo", kaže Davidovac.

Na neki način, košarkaši sa Malog Kalemegdana žele da se revanširaju Albi za poraz prošle sezone u Beogradu.

"Alba se ovde pokazala kao nezgodan protivnik, dosta trče, sa dosta tranzicije, igraju bez pritiska, otvorenih šuteva, nezgodna ekipa. Treba da igramo agresivnu odbranu", dodao je Davidovac.

Reprezentativac Srbije kaže da je kalendar mečeva zgusnut i da nema mnogo prostora za odmor.

"Teško je jer smo izgubili dosta utakmica na neku malu razliku, na jednu loptu, tako da psihički je teško, ali s druge strane ritam je gust i nema vremena za neko posebno razmišljanje. Svakako da nam znači da posle teških gostovanja igramo niz mečeva kod kuće. Sve je u redu, malo je teško zbog rasporeda, ali spremni smo i fokusirani", zaključio je košarkaš Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.