Dauda tužio Zvezdu, klub traži još sedam dana

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dauda tužio Zvezdu, klub traži još sedam dana

Nigerijski napadač Abiola Dauda rešio je da tuži Crvenu zvezdu zbog neizmirenih dugovanja. Ukoliko u klubu ne uspeju da postignu dogovor s njim, on će otići bez obeštećenja, a neizvesno je i da li bi u tom slučaju oprostio deo dugovanja klubu.

Dauda je imao klauzulu u ugovoru po kojoj je uprava Zvezde morala još u aprilu da se izjasni da li će se aktivirati klauzula o produženju ugovora.

Međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Zvezdi veruju da mogu da pronađu rešenje i da prodajom klub ipak zaradi na Daudi.

- Rekli smo njegovom advokatu da se nadamo sa ćemo imati klub za Daudu u narednih sedam dana. Ali on da ima nesto konkretno otisao bi odavno - rekao je tim povodom Zvezdan Terzić za Blicsport.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dauda tužio Zvezdu, klub traži još sedam dana za rešenje

Izvor: Blic, 14.Jul.2014

Nigerijski napadač Abiola Dauda rešio je da tuži Crvenu zvezdu zbog neizmirenih dugovanja. Ukoliko u klubu ne uspeju da postignu dogovor s njim, on će otići bez obeštećenja, a neizvesno je i da li bi u tom slučaju oprostio deo dugovanja klubu. ..Dauda je imao klauzulu u ugovoru po kojoj je uprava...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.