Dangubić blizu novog angažmana!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić blizu novog angažmana!

Nemanja Dangubić bi uskoro mogao da ozvaniči novi transfer.

Crvena zvezda će ove sezone ostati bez Nemanje Dangubića koji je u potrazi za novim klubom, a sve je izvesnije koji bi to klub mogao da bude.

Najverovatnije će to biti Bajern iz Minhena koji je blizu dogovora sa srpskim krilnim igračem.

Dejan Radonjić je insistirao na ovom pojačanju, sarađivao je sa Dangubićem u Crvenoj zvezdi i nema sumnje da bi se 27-godišnji košarkaš vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lako uklopio sa ostatkom ekipe.

Povremeni reprezentativac Srbije je prethodne sezone imao velikih problema sa povredom kolena zbog koje je propustio veliki deo sezone

Pored Radonjića sa kojim je sarađivao u Crvenoj zvezdi, Nemanja Dangubić će videti i poznata lica u novom klubu u vidu Stefana Jovića, Milana Mačvana i Vladimira Lučića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dangubić proširuje srpsku koloniju u Nemačkoj!?

Izvor: BKTV News, 30.Avg.2018

Srpska kolonija u Minhenu mogla bi da postane brojnija za još jednog člana. Prema saznanjima Basketballsphere blizu dogovora sa Bajernom je i Nemanja Dangubić...Sjajni bek je dobar deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena, zbog čega je boravio u San Antoniju – gde je obavio rehabilitaciju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.