Dangubić: Tek sad žalimo zbog poraza u Klaipedi...

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić: Tek sad žalimo zbog poraza u Klaipedi...

Nemanja Dangubić polako, ali sigurno postaje veoma važan šraf u igri crvene zvezde Telekom, koja je u četvrtak uveče "demolirala" Valensiju, i tako zabeležila drugu pobedu u Evroligi ove sezone, u okviru E grupe.

- Valensija je, nesumnjivo, jako kvalitetna ekipa. Međutim, mi smo dobro kontrolisali meč i dosta dobro smo odradili stvari koje smo dogovorili pre meča i uspeli smo da poremetimo igru Valensije. Mislim da smo apsolutno zasluženo slavili večeras - rekao je krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << igrač crveno-belih.

U Zvezdi tek sada mogu da žale zbog nesrećnog poraza u Klaipedi. Lako je moglo da se dogodi da Beograđani posle tri kola imaju maksimalan učinak, ali ni skor 2-1 uopšte nije tako loša situacija pred nastavak takmičenja.

- Žalimo još uvek zbog tog poraza. Međutim, mislim da još uvek ništa nije gotovo, tek će stvari da se zakomplikuju. Valensiju niko ne sme da otpiše tako lako. Što se daljeg toka takmičenja tiče, mislim da je grupa izjednačena, ima mnogo nezgodnih ekipa i moraćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukažemo da ostvarimo pobedu.

Jasno je, posle sjajnih mečeva protiv Galatasaraja i Valensije, da će u "Areni" malo koji tim moći da se naigra.

- Igramo jako dobro na domaćem terenu. Moramo samo da prenesemo tu energiju i kada igramo u gostima. Uvek ćemo dati sve od sebe, pre svega odbranom i energijom, da pobedimo protivnika, kako u Evroligi, tako i u regionalnom takmičenju. Trener na tome najviše i insistira i mislim da je rezultat evidentan, to je pravi recept i moramo još da nadogradimo igru na ovim osnovama - zaključio je Dangubić

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.