Dangubić: Još samo da ovu energiju prebacimo kada igramo u gostima...

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić: Još samo da ovu energiju prebacimo kada igramo u gostima...

"Uvek ćemo dati sve od sebe, pre svega odbranom i energijom, da pobedimo protivnika, kako u Evroligi, tako i u regionalnom takmičenju", rekao je srpski reprezentativac

Eksplozivni bek Crvene zvezde Nemanja Dangubić bio je izuzetno zadovoljan igrom i pobedom koju je crveno-beli klub ostvario u susretu sa Valensijom u dupke punoj Kombank Areni.

O samoj utakmici eksplozivni bek je rekao sledeće:

"Valensija je, nesumnjivo, jako kvalitetna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipa. Međutim, mi smo jako dobro kontrolisali meč i dosta dobro smo odradili stvari koje smo dogovorili pre meča i uspeli smo da poremetimo igru Valensije. Mislim da smo apsolutno zasluženo slavili večeras", rekao je Dangubić posle utakmice.

Da li posle ovakve igre i pobede ostaje žal što nije pao i Neptunas u Klajpedi?

"Žalimo još uvek zbog tog poraza. Međutim, mislim da još uvek ništa nije gotovo, tek će stvari da se zakomplikuju. Valensiju niko ne sme da otpiše tako lako. Što se daljeg toka takmičenja tiče, mislim da je grupa izjednačena, ima mnogo nezgodnih ekipa i moraćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukažemo da ostvarimo pobedu i slavimo".

Posle ove dve utakmice, sa Galatom i Valensijom, vidi se da se nijedan protivnik neće naigrati u Areni.

"Igramo jako dobro na domaćem terenu. Moramo samo da prenesemo tu energiju i kada igramo u gostima. Uvek ćemo dati sve od sebe, pre svega odbranom i energijom, da pobedimo protivnika, kako u Evroligi, tako i u regionalnom takmičenju. Trener na tome najviše i insistira i mislim da je rezultat evidentan, to je pravi recept i moramo još da nadogradimo igru na ovim osnovama", zaključio je Dangubić.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dangubić: Energiju da prenesemo i na gostujući teren

Izvor: RTS, 31.Okt.2014, 12:05

Nemanja Dangubić pohvalio navijače Crvene zvezde koji su nosili svoj klub do pobede nad Valensijom i ocenio da takvu energiju crveno-beli moraju preneti na gostujuć teren...Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa igra odlično na domaćem terenu i da bi energija iz pobede...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.