Danas igraju crno i crveno-beli, u kakvim sastavima izlaze?

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas igraju crno i crveno-beli, u kakvim sastavima izlaze?

Partizan i Crvena zvezda danas igraju svoje mečeve Super lige.

Četvrto kolo Super lige se nastavlja danas, a svoje mečeve igraće najveći favoriti za osvajanje nove šampionske titule, Crvena zvezda i Partizan.

Aktuelni šampion od 19 časova igra meč protiv Spartaka iz Subotice, a imajući u vidu da je ovaj meč samo dva dana pred veliki duel u Trnavi za Crvenu zvezdu, očekujemo da Vladan Milojević pruži šansu igračima koji nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << previše igrali do sada.

Tako bismo mogli da očekujemo u startnoj postavi igrače poput Babića, Srnića, Jevtovića, Melega, Simića, možda čak i mladog Joveljića.

Dva sata pre tog meča ekipa Partizana gostuje u Gornjoj varoši ekipi Zemuna, Zoran Bata Mirković očekuje debi u Super ligi nakon uspešnog starta u Evropi gde je Partizan savladao Nordsjeland sa 2:1.

Za razliku od trenera Milojevića, od Mirkovića ne očekujemo previše promena, ali smo sigurni da će ih biti.

Partizan i Crvena zvezda su veliki favoriti u ovim mečevima, ali su mislima u Evropi pa ne treba očekivati tako lak zadatak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.