Da se naježiš - Ovako su se saigrači oprostili od Gogića! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se naježiš - Ovako su se saigrači oprostili od Gogića! (foto)

Velika tragedija dogodila se u petak u Kini gde je život izgubio srpski fudbaler Goran Gogić a njegovi saigrači u subotu su morali na teren. Slike oproštaja od tragično stradalog saigrača teraju suze na oči.

Srpski fudbaler Goran Gogić u petak je preminuo u svojoj 30-oj godini ostavivši tako veliki broj ljubitelja fudbala u Kini i Srbiji u neverici.

Momak koji je u Srbiji nastupao za Jedinstvo, Javor, Napredak, Jagodinu i Crvenu zvezdu kolabirao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na treningu nakon čega su lekari u bolnici mogli samo da konstatuju smrt.

Nepunih 48 sati nakon velike tragedije saigrači Gorana Gogića morali su na teren kako bi odigrali utakmicu 15. kola kineske druge lige protiv ekipe Hunana.

Ćingdao je remizirao rezultatom 1:1 ali će konačan ishod utakmice ostati u potpunoj senci scena koje su zabeležene nakon utakmice.

Svi saigrači Gorana Gogića na kolenima su dočekali završetak utakmice ruku podignutih ka nebu a veći broj fudbalera Ćingdaa nije krio suze prilikom oproštaja od srpskog veziste.

Zaista potresno...

青岛海牛は湖南と1-1。昨日急死したセルビア人Gogicに勝利は捧げられなかったが、うまく立ち直って欲しい pic.twitter.com/LHWCyF6W0V

— ZZ (@guojiadui) July 4, 2015
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Jagodina

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.