Da li je ovo pravi dokaz koliko Kanga zaista znači Zvezdi? (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2016, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo pravi dokaz koliko Kanga zaista znači Zvezdi? (foto)

Nikada nećemo saznati da li bi Crvena zvezda danas još uvek igrala na evro-sceni da nije bilo onog Kanginog nesmotrenog gesta u poluvremenu revanš meča sa Ludogorecom, ali to je u svakom slučaju nešto što mu navijači Zvezde i dalje zameraju.

Ipak, ako se izuzme taj detalj, kao i nedavni kiks protiv Vojvodine, kada su Novosađani postigli izjednačujući gol na Marakani, Zvezdinom letošnjem pojačanju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Gabona i nema previše toga da se zameri.

A da je Kanga sve značajniji za igru ekipe Miodraga Božovića, Crvena zvezda je danas pokušala da dokaže na zvaničnoj Fejsbuk stranici, statističkim prikazom 10 igrača sa najviše učešća u Zvezdinim akcijama kod postignutih golova od početka sezone.

Pozivajući se na podatke sajta za fudbalsku statistiku ''InStat'', Zvezda  je na svojoj stranici objavila da ubedljivo prvo mesto u ovoj kategoriji zauizima upravo Gelor Kanga, sa čak 13 učešća, ili prosečno 1.3 po utakmici.

Iza njega je sada već bivši igrač crveno-belih Aleksandar Katai sa 10, a treći je Ugo Vijera sa devet.

U prilogu pogldajte ko se još našao u ''Top 10''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.