Da li je Javor oštećen za penal protiv Zvezde? VIDEO

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Javor oštećen za penal protiv Zvezde? VIDEO

Fudbaleri Javora dočekuju Crvenu zvezdu u 15. kolu Linglong Superlige Srbije.

Javor i Crvena zvezda igraju interesantan meč na "Stadionu kraj Moravice", a iako u prvih 20 minuta nije bilo golova, bilo je dosta zanimljivosti.

Jedna je privukla pažnju više nego ostale, a to je sporna situacija iz 10. minuta utakmice kada je Javor tražio penal.

Šta se dogodilo?Dolmagić je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dugu loptu u kazneni prostor i posle duela sa Rodićem srušio se na zemlju, a pošto je pao u kaznenom prostoru, fudbaleri Javora su tražili penal, međutim nisu ga dobili, pa su bili vrlo nezadovoljni zbog te sudijske odluke.

Da li je Javor bio oštećen u toj situaciji, procenite sami.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poluvreme - Zvezda gubi u Ivanjici, Javor u naletu! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019

Pljušte kritike na račun "crveno-belih"...Crvena zvezda gubi u Ivanjici od Javora sa 1:0 nakon prvih 45 minuta u meču 16. kola Linglong Superlige Srbije...Nakon početne inicijative domaće ekipe "crveno-beli" su zaređali sa šansama, ali to je ostalo u senci momenta iz 10. minuta kada je Javor tražio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.