DVA DANA PRED DUEL NA MARAKANI: Ibra poslao VIDEO poruku Dekiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2021, 19:16

DVA DANA PRED DUEL NA MARAKANI: Ibra poslao VIDEO poruku Dekiju

Veliki prijatelji i nekadašnji saigrači.

Samo dva dana pred duel na Marakani, između Crvene zvezde i Milana, Zlatan Ibrahimović poslao je video poruku treneru crveno-belih Dejanu Stankoviću.

Poznato je da su Deki i Ibraveliki prijatelji, svojevremeno su i bili saigrači u Interu i osvojili nekoliko titula zajedno u jednoj od uspešnijih era Neroazura.

Ibrahimović je takođe pružao i podršku Stankoviću za njegov kamp "Deki 5", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji organizuje svake godine, pa mu je tako poslao i video poruku na srpskom gde mu je poželeo svu sreću.

Објава коју дели Fudbalski kamp Deki5 (@deki5_kamp)

- Ćao Deki, želim ti puno sreće na tvom kampu Deki 5, sve najbolje, majstore, ćao šampione - poručio je Ibrahimović Dejanu Stankoviću, a profil kampa je iskoristio duel Zvezde i Milana da podseti na ovu poruku i prijateljstvo koje vlada između Dejana Stankovića i Zlatana Ibrahimovića i poželeo švedskom fudbaleru balkanskih korena dobrodošlicu u Beogradu.

Liverpul je već neko vreme u krizi uzrokovanoj povredama odbrambenih igrača, ali Redse može da raduje činjenica da se večerašnji (21.00) meč Lige šampiona protiv RB Lajpciga igra u Budimpešti, zbog strogih mera protiv korone u Nemačkoj. Kvota na dvojku je 2,45, kec na Lajpcig je 2,90, iks 3,35, a 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig – Liverpul.

Prva utakmica 1/16 finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se u četvrtak od 18:55.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.