DRAGOCENI TRIJUMF: Ivanović ovim rečima opisao pobedu nad Mornarom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 21:29

DRAGOCENI TRIJUMF: Ivanović ovim rečima opisao pobedu nad Mornarom

Zvezda sa dva lica.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je delimično zadovoljan posle pobede nad Mornarom u Baru.

- Pokazali smo dobre i loše stvari kao i Mornar. Imali smo tokom drugog poluvremena pad koncentracije, ali smo uspeli da stignemo do dragocenog trijumfa. Mornar je pokazao dva lica, odlično u drugom delu meča, velike probleme nam je napravila bekovska linija rivala koja je bila izuzetno raspoložena za šut - naglasio je trener >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvene zvezde Duško Ivanović, pa se dotakao dočeka u Baru.

- Hvala na zaista lepom dočeku, atmosfera je bila sjajna, bilo je ugodno ponovo biti u Baru. Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a Mornaru želim sve najbolje do kraja sezone i u godinama koje slede - rekao je Ivanović.

Tim iz Beograda sledeći duel u regionalnom takmičenju igra u ponedeljak, protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani, što će im biti i poslednji meč u regularnom delu ABA lige.

Crveno-belima bi taj meč mogao da bude bez rezultatskog značaja ukoliko Partizan slavi u petak nad podgoričkom Budućnosti, što bi značilo da će tim Duška Ivanovića biti definitivno drugi po završetku prvenstva.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Pokazali smo dobre i loše stvari

Izvor: B92, 20.Apr.2023

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je nakon utakmice sa Mornarom da je njegov tim pokazao dobre i loše stvari...Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na gostovanju ekipu Mornara sa 87:75 (23:7, 24:18, 19:25, 21:15) u odloženoj utakmici 23. kola ABA lige...Meč ste mogli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.