Ivanović: Pokazali smo dobre i loše stvari

Izvor: B92, 20.Apr.2023, 21:31

Ivanović: Pokazali smo dobre i loše stvari

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je nakon utakmice sa Mornarom da je njegov tim pokazao dobre i loše stvari.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras na gostovanju ekipu Mornara sa 87:75 (23:7, 24:18, 19:25, 21:15) u odloženoj utakmici 23. kola ABA lige.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

"Pokazali smo dobre i loše stvari kao i Mornar. Imali smo tokom drugog poluvremena pad koncentracije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo uspeli da stignemo do dragocenog trijumfa. Mornar je pokazao dva lica, odlično u drugom delu meča, velike probleme nam je napravila bekovska linija rivala koja je bila izuzetno raspoložena za šut",istakao je Ivanović.

Dodaje da je atmosfera na utakmici bila sjajna.

"Bilo je ugodno ponovo biti u Baru. Okrećemo se iskušenjima koja nas očekuju, a Mornaru želim sve najbolje do kraja sezone i u godinama koje slede", zaključio je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.