DOMINACIJA: Cirbes KIDA u Bajernu, Đorđević ne štedi pohvale (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOMINACIJA: Cirbes KIDA u Bajernu, Đorđević ne štedi pohvale (FOTO)

Bivši centar Crvene zvezde pokazao klasu.

Minhenski Bajern se bori za što bolju poziciju na tabeli Bundeslige uoči plej-ofa. Bavarci su trenutno na trećem mestu, a trenera Aleksandar Đorđevića može samo da raduje sve bolja forma Maika Cirbesa.

Nekadašnji centar Crvene zvezde stigao je zimus u Minhen iz Makabija, a na poslednje dve utakmice protiv Vehte (18 poena, 10 skokova) i Telekom basketa (20 poena, četiri skoka) bio je najbolji igrač Bajerna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Đorđević je zbog toga javno pohvalio nemačkog internacionalca.

#FCBB-Topscorer: Maik #Zirbes 18 (10 Reb.), @NihadDjedovic 17, @DevinBooker31 15. #FCBB_live pic.twitter.com/O85ZYyfR5r

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) April 16, 2017

- Cirbes je došao u Bajern povređen i potpuno van forme, ali je uspeo da se dobro uklopi i svaki dan je sve bolji i bolji – ocenio je Đorđević u najavi meča sa EVE basketom koji je na programu u subotu.

Sasa #Djordjevic: "Unsere Mannschaft ist in einer sehr guten Form. Auch physisch sind wir fit." #FCBB_live pic.twitter.com/z4KAwltqex

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) April 20, 2017

Cirbes je prošlog leta napustio Crvenu zvezdiu i prešao u Makabi, ali se nije snašao u Tel Avivu i krajem januara je stigao u Bajern na pozajmicu do kraja sezone.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.