Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DERBI JE TO: Pogledajte atmosferu oko ‘Pionira’ pred novi okršaj ‘večitih’, tu je već solidan broj Grobara (VIDEO)

U dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ od 20 časova igra se novi okršaj Crvene zvezde i Partizana u okviru košarkaške Superlige Srbije.

Crvena zvezda je domaćin današnjeg meča, pa će sve proteći u crveno-belim bojama, što se vidi i oko dvorane ‘Aleksandar Nikolić’.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: youtube / HOT SPORT)
Ali ni Partizan neće biti bez podrške večeras od 20 časova pošto je već sada pred ‘D’ ulazom u ‘Pionir’ najmanje stotinak navijača crno-belih.

(Izvor: youtube / HOT SPORT)
Sa lica mesta – Strahinja Nikolić
The post DERBI JE TO: Pogledajte atmosferu oko ‘Pionira’ pred novi okršaj ‘večitih’, tu je već solidan broj Grobara (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIREKTNO ISPRED PIONIRA: Sad se zna da li će Partizan imati podršku navijača na derbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2017

Crvena zvezda je domaćin...Prvi košarkaški Večiti derbi u Superligi odigraće se večeras u dvorani Aleksandar Nikolić sa početkom u 20 časova. Crvena zvezda će ugostiti Partizan, a gosti će ipak imati podršku, oko 300 Grobara će biti u nekadašnjoj dvorani Pionir i pokušaće da pomognu izabranicima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BAKLJA I PROZIVKE: Delije su OVOM PESMOM poslale JASNU poruku Grobarima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2017

U dvorani je više od četiri hiljade navijača...Crvena zvezda i Partizan igraju meč drugog kola Super lige u dvorani Aleksandar Nikolić, a pre meča došlo je do manjeg incidenta i prozivke Delija na račun Grobara. Naime, pred početak meča, sa strane dvorane gde su smešteni navijači Zvezde poletela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NOVICA ZA KRAJ O SUKOBU SA DŽIKIĆEM: Imao je i poruku za Delije i njihove uvrede…

Izvor: HotSport.rs, 25.Apr.2017

Zanimljiv sagovornik, kao i uvek, bio je Novica Veličković posle derbija između Crvene zvezde i Partizana u razgovoru sa novinarima.. . Ovog puta bilo je dosta ‘materijala’ za pitanja novinara, a najsvežije su bile uvrede navijača Crvene zvezde koje su mu tokom većeg dela meča upućivali.. Kapiten...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.