DELIJE U DELIRIJUMU: Crvena zvezda otkrila novo pojačanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 20:08

DELIJE U DELIRIJUMU: Crvena zvezda otkrila novo pojačanje (VIDEO)

Spektakularna najava.

Bili su navijači Crvene zvezde kao na iglama u iščekivanju pojačanja u košarkaškom klubu, a sada je konačno došlo i vreme da ta pojačanja budu i zvanično prestavljena.

Prvo pojačanje crveno-belih je je centar Albe Lendri Nnoko, a tim sa Malog Kalemegdana ga je predstavio na zvaničnom tviter profilu kluba.

🚨 AIRPLANE MODE🔛

✈️🔴⚪️ #TogetherWeStand >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #kkcz #WeAreTheTeam pic.twitter.com/yjWmd7DYRj

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 29, 2020

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

Nnoko je pre Albe igrao u turskoj Sakariji, dok je u SAD igrao u Razvojnoj ligi za Grand Rapids. Protekle sezone je za Albatrose prosečno u Evroligi postizao 8,7 poena uz 5,5 uhvaćenih lopti. U Crvenu zvezdu je stigao pošto je sa Albatrosima u Nemačkoj uspeo da osvoji šampionsku titulu.

Kamerunski centar Lendri Nnoko prvo je pojačanje KK Crvena zvezda mts za novu sezonu: https://t.co/HFhJUysdRw📝@landry_nnoko – welcome to BC Crvena zvezda mts! 🔴⚪️🧬#TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz #RedAndWhiteDNA #GameON pic.twitter.com/8tNQ0vm7wO

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) June 29, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiglo prvo pojačanje - Nnoko novi centar Zvezde

Izvor: RTS, 29.Jun.2020

Doskorašnji centar berlinske Albe, Lendri Nnoko, novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštili su crveno-beli. . Kamerunski centar ima 26 godina, visok je 208 centimetara i u srpski klub stiže iz berlinske Albe.. .Nnoko je nedavno sa nemačkim klubom osvojio domaće prvenstvo,...

Nastavak na RTS...

''Delije'' ne sumnjaju, Zvezda će imati ''timčinu''! Ali, koliko pohvala za marketing kluba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2020

Prve reakcije navijača Crvene zvezde posle današnjeg transfera...Crvena zvezda je večeras počela da povlači one najatraktivnije poteze u letnjem prelaznom roku...Prvo veliko pojačanje iz inostranstva za sledeću sezonu je centar Albe Lendri Noko, a u prvim reakcijama Zvezdinih pristalica, vide...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.