Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DELIJE, SPREMITE SE: Pričao je svašta, a sada se vraća u Crvenu zvezdu!

Htela to ili ne, Crvena zvezda će morati da istrpi odbačenog napadača još barem nekoliko meseci.

Kada je početkom ove sezone stigla ponuda škotskog Aberdina o pozajmici Džošue Parkera, čelnici Crvene zvezde su je oberučke prihvatili, pa je napadač Antigve i Barbude otišao put ostrva, na zadovoljstvo mnogih navijača crveno-belih.
Međutim, to po svemu sudeći nije dugo potrajalo, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da su škotski mediji objavili da će Aberdin završiti saradnju sa napadačem, te će se on, hteli to čelnici Zvezde ili ne, vratiti na stadion ‘Rajko Mitić’. Njegov važeći ugovor je do kraja tekuće sezone.
Malo je verovatno, gotovo nezamislivo, da će Miodrag Božović ozbiljno računati na Parkera, ali je dobra strana cele priče to što su njegova primanja znatno smanjena kaznom koju je dobio posle sukoba sa tadašnjim trenerom Nenadom Lalatovićem.
A biće i zanimljivo kako će ga dočekati navijači Crvene zvezde posle izjava po odlasku iz Srbije da je boravak u Beogradu njegovo najgore iskustvo u životu.
– Niste svesni šta je stroga publika dok ne odete u Beograd, ništa ne može da se meri sa pritiskom koji igrači osećaju tu. Vidi se na treneru i čelnicima da se plaše navijača, pod ogromnim su pritiskom, oni skoro da upravljaju klubom.
– Igrali smo u Beogradu proitiv Kairata i bio sam među najboljima na terenu, ali čovek iz jednih novina koji me ne voli je napisao da ne bih smeo da igram za Crvenu zvezdu. Na sledećem meču, ceo stadion mi je zviždao, oko 40.000 navijača. Ovde sam opet slobodan, kao da počinjem novi život – rekao je tada Džošua Parker.
The post DELIJE, SPREMITE SE: Pričao je svašta, a sada se vraća u Crvenu zvezdu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZA NJEGA NEMA KRIZE: Mičel Donald častio ručkom navijače Zvezde (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 26.Nov.2015, 00:49

Crvena zvezda grca u dugovima, plate kasne igračima po nekoliko meseci, ali ovakve slike pokazuju da za njih ‘nema zime’.. . Jedan od stranaca koji ove sezone prave razliku na terenu, Holanđanin Mičel Donald, na svom instagram profilu je veoma aktivan, a neretko organizuje i kviz, poput prethodnog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.