DEJAN STANKOVIĆ: ‘Žao mi je fudbala, on se igra zbog navijača! Nismo vežbali izvođenje jedanaesteraca’

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2021, 18:16

DEJAN STANKOVIĆ: ‘Žao mi je fudbala, on se igra zbog navijača! Nismo vežbali izvođenje jedanaesteraca’

Šef stručnog štaba Crvene zvezde je izneo svoja očekivanja pred duel sa Radnikom. Crveno-beli su za vikend savladali Radnik rezultatom 2:1 u okviru Superlige. U sredu je na programu duel polufinala Kupa Srbije, a akteri su isti. Crvena zvezda dočekuje Radnik iz Surdulice na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 17:00h. Stanković se dotakao utakmice odigrane u […]
The post DEJAN STANKOVIĆ: ‘Žao mi je fudbala, on se igra zbog navijača! Nismo vežbali izvođenje jedanaesteraca’ appeared first on HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizanova osveta Vojvodini, "večiti derbi" u finalu Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2021, 09:28

Fudbaleri Partizana savladali su u Novom Sadu ekipu Vojvodine sa 1:0 u meču polufinala Kupa Srbije. Protivnik u finalu biće im Crvena zvezda, koja je eliminisala Radnik sa 2:1...Crveno-beli su znatno teže od očekivanog ostvarili cilj plasmana u finale Kupa...Poput rezultata u meču dve ekipe u Superligi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZVEZDA I RADNIK ZA FINALE KUPA! Treneri dva tima odredili startere! (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde i Radnika iz Surdulice od 17 sati se sastaju u polufinalu Kupa Srbije.. The post ZVEZDA I RADNIK ZA FINALE KUPA! Treneri dva tima odredili startere! (SASTAVI) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.