Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJAN SAVIĆEVIĆ: Neka Džaja objasni zašto je Piksi ‘Zvezdina zvezda’ a ne mi

Sada predsednik Fudbalskog saveza Crne Gore, Dejan Savićević, legenda je kluba sa stadiona „Rajka Mitića“, čovek koji je, u društvu legendarne generacije 1991. godine osvojila „ušati trofej“ namenjen prvaku Evrope.U novogodišnjem razgovoru za Sportski Žunal, Savićević je „pecnuo“ bivšeg predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića, što niti jednog igrača iz te šampionske generacije nije proglasio „Zvezdinom zvezdom“.
– Ne boli me toliko, zaboravio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sam… Bilo nas je četvorica, petorica. E, sad, da Piksi posle dve godine nije proglašen, niko od nas ne bi ni očekivao takvo priznanje. Pošto je on dobio bez osvojenog internacionalnih trofeja, očekivali smo i mi – rekao je Savićević izmeđuostalog.
On je objasnio da je, uprkos takvoj odluci čelnika crveno-belog kluba on u karijeri stigao do određenih satisfakcija, pre svega donoseći trofeje u klubove u kojima je igrao: nakon Zvezde, u Milanu.
Uz to, kako kaže „Dejo Genije“, on je sa Draganom Stojkovićem Piksijem u dobrim odnosima i nema ništa protiv njega lično.
– Daleko od toga da sam sa Piksijem loše, sa njim sam super. Neka kažu zašto nas nisu proglasili? Zašto su njega, a ne nas? Pošto je Džaja veliki mislilac, isto i Cvele, sad i Toza, pošto su učestvovali u proglašenju Piksija, zbog čega i nas nisu proglasili? Tim priznanjem mogli su da se okite i Pančev, Prosinečki, Belodedić… Napravio sam karijeru posle Zvezde još veću i imam satisfakciju – poručio je Savićević.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZVEZDINA GODINA U PET POTEZA: Koji će Delije najviše pamtiti (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jan.2015

Pogledajte predloge u izboru MOZZART Sporta..Sve ono što Crvena zvezda preživljava u poslednje dve decenije videli smo u mini intervalu u 2014.godini. Velika euforija izazvana povratkom šampionske titule transformisala se u gnev posle odluke UEFA da bivšeg prvaka Evrope protera sa scene i izbaci...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.