DEGENEK OTKRIO: Oglušio se o naredbu Vladana Milojevića, a evo šta je rekao o VAR-u (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEGENEK OTKRIO: Oglušio se o naredbu Vladana Milojevića, a evo šta je rekao o VAR-u (VIDEO)

Bez dlake na jeziku posle meča sa Švajcarcima.

Crvena zvezda je remizirala sa Jang Bojsom u Bernu (više pročitajte OVDE), a prvi gol za crveno-bele je postigao Miloš Degenek. Štoper crveno-belih je posle utakmice otkrio da mu je Vladan Milojević rekao da ne ide među navijače da slavi gol, ali on nije mogao da odoli. Takođe, istakao je da sudija Makelie ne bi svirao penal da nije bilo VAR tehnologije.

Degenek se na početku zahvalio navijačima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i najavio revanš sledećeg utorka.

- Hvala navijačima što su došli u velikom broju. Beograd će da gori - poručio je Degenek posle utakmice.

Miloš Degenek je postigao gol za 1:1 koji je mnoge podsetio na pogodak iz Salcburga prošle godine.

- Drago mi je zbog gola, ali je mnogo važnije da u revanšu obezbedimo plasman u grupnu fazu. Šef mi je rekao da ne idem ni slučajno u publiku, ali sam morao da proslavim gol sa roditeljima i bratom. Izvinio sam se odmah treneru - otkrio je reprezentativac Australije.

Jang Bojs je do izjednačenja došao posle sumnjivog penala.

- Da je nama sviran penal, svi bi pričali super o VAR-u, a ovako ćemo da pričamo kako nam ne treba video tehnologija. Da nije bilo VAR-a ne bi ga sudija ni svirao - rekao je Degenek o penalu.

Kompletnu izjavu pogledajte u video prilogu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Degenek: Goreće Beograd, očekujem ljude i na krovu Marakane

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2019

(Od specijalnog izveštača iz Berna) Pre početka utakmice verovatno bi i najveći optimisti među navijačima potpisali 2:2 u Bernu. Posle meča utisak je nešto drugačiji, jer je ipak Crvena zvezda ta koja je imala prednost. Ali kad se sve sabere.. “Oni su imali malu prednost na ovom veštačkom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.