DEFANZIVAC PRIHVATIO DA URADI ONO ŠTO SE NE SME: Bivši fudbaler Crvene zvezde je prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2023, 12:27

DEFANZIVAC PRIHVATIO DA URADI ONO ŠTO SE NE SME: Bivši fudbaler Crvene zvezde je prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu! (FOTO)

Transfer o kom bruji region! Prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku biće iskusni defanzivac, Ognjen Vranješ. Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine dogovorio je sve uslove, te se očekuje da već u ponedeljak stigne u Beograd kako bi obavio lekarske preglede, prenosi Telegraf. Već duže vreme vodili su se pregovori između dve strane. Vranješ je ... Read more
The post DEFANZIVAC PRIHVATIO DA URADI ONO ŠTO SE NE SME: Bivši fudbaler Crvene zvezde je prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu! (FOTO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN IMA NOVOG ŠTOPERA! Bivši član Crvene zvezde, Ognjen Vranješ, novi je igrač crno-belih!

Izvor: Pančevac-online.com, 27.Maj.2023

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde koji trenutno nastupa za turski Hatajspor Ognjen Vranješ postaće novi igrač Partizana. Kako ekskluzivno javlja „Telegraf“ bosanski štoper trebalo bi da u ponedeljak dođe u Beograd i potpiše ugovor sa crno-belima. Iskusni 32-godišnjak dolazi kao slobodan igrač,...

Nastavak na Pančevac-online.com...

NEKADAŠNJI AS PARTIZANA ISPROZIVAO UPRAVU KLUBA: ‘Baš ću da odem i vidim ko će mi zabraniti da uđem na stadion! Oni su dotakli dno!’ (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Maj.2023

Bivši defanzivac razočaran stanjem u voljenom klubu! Nekadašnji fudbaler Partizana, Srđa Knežević, rado se odazvao pozivu i učestvovao je na humanitarnoj utakmici za pomoć Nadici Stošić na stadionu IMT-a. Bivši defanzivac je pohvalio organizaciju i rad kluba sa ‘Old Traktor Arene’, a onda...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.