DAO JE GOL NA MARAKANI ZA VIKEND: Mančester siti u Beogradu pregovara o njegovoj kupovini

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 14:32

DAO JE GOL NA MARAKANI ZA VIKEND: Mančester siti u Beogradu pregovara o njegovoj kupovini

Klub traži tri miliona evra za njega.

Fudbaleri Mančester sitija će od 18.45 u Beogradu igrati protiv Crvene zvezde meč poslednjeg kola Lige šampiona.

Ipak, pored samog susreta imaju još jedan važan posao u Srbiji.

Kako piše "MozzartSport", Siti grupa zainteresovana je za mladog Uroša Sremčevića, fudbalera Mladosti iz Lučana.

Klub iz Lučana na ime obeštećenja traži 3.000.000 evra, i čini se da se i Siti grupa složila sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim. Isti izvor navodi da engleski klub želi da sklopi predugovor sa Urošem pre nego što on napuni 18 godina, što će biti u aprilu.

On bi potpisao za šampiona Evrope, ali bi do kraja sezone ostao na pozajmici u Mladosti, nakon čega bi bio prosleđen na pozajmicu u neku od Sitijevih filijala.

Inače, Sremčević je na meču poslednjeg kola Suoerlige Srbije u subotu postigao gol na "Marakani" protiv Crvene zvezde, ali to nije pomoglo njegovom timu, jer su izgubili sa 3:1.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.